Fiksut tavat toimistotyössä, Itä-Suomi (13.9.2017)

13.9.2017 16:30-19:00
Lappeenranta, Kehruuhuone (Kristiinankatu 20)

​​Tervetuloa Jytyn Fiksummat työtavat toimistotyössä -koulutusiltaan! Kutsumme kaikki Itä-Suomen alueen sihteeri- ja hallintotyöntekijät ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet mukaan ammatillisen kehittämisen iltaan!

Tilaisuus järjestetään Lappeenrannan Kehruuhuoneen Agatha-kabinetissa. Ennen tilaisuuden alkua klo 16.30 on tarjolla salaattia ja makeaa kahveineen. Olethan ajoissa paikalla.

Tilaisuuden avaa klo 17.00 Julkis-ja yksityisalojen toimihenkilöliitto ry:n asiamies.

Tilaisuuden avaamisen jälkeen siirrymme suoraan asiaan, johon sisältyy asiantuntijapuheenvuoro aiheesta Fiksummat työtavat toimistotyössä.

Kuinka rakennat oikeanlaisen fokuksen työhösi? Miten vältät yleisimmät sudenkuopat, jotka vähentävät työtehoasi? Kuinka hyödynnät hallintotyöläisen tärkeimpiä työkaluja? Mukaan saat konkreettisia keinoja, jotka saat heti käyttöön työssäsi!

Tilaisuus on avoin kaikille sihteeri- ja hallintotyön ammattilaisille, kutsu siis myös työkaverisi mukaan. Hänen ei tarvitse olla Jytyn jäsen.

Ilmoittautuminen: