Yhdistystoiminnan peruskurssi (Peruttu)

Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Osallistumisoikeus

Jytyn uudet aktiivit yhdistystoimijat sekä uusia ajatuksia yhdistyksensä toimintaan kaipaavat.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Kurssipaketin hinta kahden hengen huoneessa (2 hh) on 172,80 €/henkilö

Kurssipaketin hinta yhden hengen huoneessa (1 hh) on 229,80 €/henkilö

Kurssipaketti sisältää opetuksen, ohjelmassa mainitut ruokailut, majoituksen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Huonevarauksia ei enää paikan päällä voi vaihtaa.

Kurssipaketin hinta ilman majoitusta ja illallista on 75,00 €/henkilö. Hinta ei myöskään sisällä kylpylän tai kuntosalin käyttöä.

Cumulus Resort Laajavuori tarkistaa onko yhdistyksellä laskutussopimusta ja laskuttaa osallistujan yhdistystä kurssin jälkeen. Laskutuslisä on 8,00 €/lasku.

Lisätietoja

Länsi-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Maria Sparv, puhelin 020 789 3778 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai Ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Maria Sparv, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi