Yhdistystoiminnan peruskurssi

Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Osallistumisoikeus

Kurssi on suunnattu Jytyn yhdistystoiminnassa mukana oleville uusille tai tuleville aktiivisille toimijoille.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Kurssipaketin hinta 2hh on 170 € / henkilö (sis. illallisen ja iltaohjelman)

Kurssipaketin hinta 1hh on 209 € / henkilö (sis. illallisen ja iltaohjelman)

Kurssipaketti sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen.

Kurssipaketin hinta ilman majoitusta on 111 € / henkilö sisältäen illallisen ja iltaohjelman (ilman illallista hinta on 73 € / henkilö).

Lisätietoja

Etelä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Tina Havukainen, puhelin 020 789 3766 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Tina Havukainen sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi