Yhdistystoiminnan jatkokurssi

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 18.3.2018
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Tervetuloa Jytyn Itä-Suomen alueen Yhdistystoiminnan jatkokurssille Valamon opistoon!

Jytyn toimintaympäristöön liittyy muutospaineita. Yhdistystoiminnan haasteina ovat monet rakenteelliset muutokset, ikärakenteen tuomat haasteet sekä Jytyn toiminnan uudistaminen ympäröivää kehitystä vastaavaksi.

Koulutus toteutetaan osallistavasti niin, että tutustut muihin osallistujiin ja pääset verkostoitumaan muiden Jytyn yhdistystoimijoiden kanssa.

Osallistumisoikeus

Kurssi on suunnattu Jytyn yhdistystoiminnassa mukana oleville uusille tai tuleville aktiivisille toimijoille.

Kustannukset

Kurssipaketti sisältää opetuksen, ohjelmassa mainitut ruokailut ja majoituksen. Majoitus ja kurssipaketti 2 hengen huoneessa 150 €/hlö ja 1 hengen huoneessa 165 €. Hotellihuonevarauksia ei voi enää paikan päällä muuttaa.

Yhdistys vastaa kurssikustannuksista. Sovi yhdistyksesi koulutusvastaavan kanssa kurssikustannusten korvauksesta ja saatuasi hyväksynnän osallistumiseen voit itse hoitaa ilmoittautumisen Jässäriä käyttäen.

Lisätietoja

Itä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Sanna  Kankkunen, puhelin 050 413 1521 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Sanna Kankkunen, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi