Yhdistystoiminnan jatkokurssi

Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Osallistumisoikeus

Kurssi on suunnattu Jytyn yhdistystoiminnassa mukana oleville uusille tai tuleville aktiivisille toimijoille.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Lisätietoja

Itä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Sanna  Kankkunen, puhelin 050 413 1521 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Sanna Kankkunen, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi