Työhyvinvointipäivät

Kurssin sisältö

• ​​

Osallistumisoikeus

Kaikki Länsi-Suomen alueen Jytyn jäsenet, etusijalla ovat ne jotka eivät viime vuonna ole osallistuneet Jytyn Työhyvinvointipäiville.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Kurssipaketin hinta 2 hengen huoneessa on 162,50 €/henkilö (päärakennus Maininki)

Kurssipaketin hinta 1 hengen huoneessa on 217,00 €/henkilö (päärakennus Maininki)

Kurssipaketin hinta ilman majoitusta ja iltapalaa on 83,00 €/henkilö

Lisätietoja