Työhyvinvointipäivät

Osallistumisoikeus

Kaikki Jytyn jäsenet

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Kurssipaketin hinta on 148,- € sisältäen ohjelman mukaisen koulutuksen, henkilökohtaiset testit ja testipalautteet, ruokailut, majoituksen 2-hengen huoneissa, hohtokeilailun sekä kylpylän käytön.

Lisätietoja​

Pohjois-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Pirjo Huusko, puhelin 0400 554 152 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Pirjo Huusko, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi