Työhyvinvointipäivät

Osallistumisoikeus

Jytyn jäsenet Itä-Suomen alueelta

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin. Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin).

Paketti 1: perjantai-sunnuntai
1hh 355 €/hlö, 2hh 263€/hlö.

Hintaan sisältyy: luennot, majoitus 2 vrk, aamiaiset, lounaat, lauantain iltapäiväkahvi, ohjattu liikunta ja illallinen.

Paketti 2: lauantai-sunnuntai
1hh 248 €/hlö, 2hh 202 €/hlö.

Hintaan sisältyy: luennot, majoitus 1 vrk, aamiaiset, lounaat, lauantain iltapäiväkahvi, ohjattu liikunta ja illallinen.

Paketti 3: lauantai ja sunnuntai, ei majoitusta
141 €/hlö

Hintaan sisältyy: luennot, lauantain aamiainen, lounaat molempina päivinä, lauantain iltapäiväkahvi, ohjattu liikunta ja illallinen.

Laskutus: Hotelli laskuttaa yhdistyksiä jälkikäteen. Laskutuslisä 15€/lasku.

Lisätietoja

Sisällöstä: Maija Kuittinen etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi., p. 040 7272854. Kustannuksista ja ilmoittautumisista: Heli Merta etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi, p. 0405088752.

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella Itä-Suomen aluetoimisto, alueasiamies Heli Merta, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä olevaan "Majoituksen lisätieto" -kohtaan paketin numero, jonka valitset. Ilmoita myös mahdollinen huonekaveritoiveesi ja erityisruokavaliosi.
HUOM! Jos pakettia ei ole ilmoitettu, ilmoittautumista ei hyväksytä. Ilmoita "yleistä lisätietoa" kohtaan kaksi (2) liikuntavaihtoehtoa, joihin ilmoittaudut.