Yhdistyspäivät

Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Osallistumisoikeus

Etelä-Suomen alueen yhdistysten puheenjohtajat, hallituksen jäsenet, luottamusmiehet, yhdistyksen uudet toimijat ja toiminnasta kiinnostuneet.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Lisätietoja ohjelmaliitteessä.

Lisätietoja

Etelä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Pia Kiviniemi, puhelin 040 554 9555 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset