Yhdistyspäivät

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.10.2017
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Jytyn yhdistyspäivillä saat työkaluja, joilla varmistaa oman yhdistyksesi toiminnan jatkuvuus. Opit myös luomaan uusia työyhteisön muotoja ja verkostoja alueen sisällä. Yhdistyspäivät on oiva tilaisuus vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Osallistumisoikeus

Etelä-Suomen alueen yhdistysten puheenjohtajat, hallituksen jäsenet, luottamusmiehet, yhdistyksen uudet toimijat ja toiminnasta kiinnostuneet.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Lisätietoja

Etelä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Tina Havukainen, puhelin 020 789 3766 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Tina Havukainen sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi