Yhdistyspäivät (Peruttu)

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 11.10.2017
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Jytyn yhdistyspäivillä saat työkaluja, joilla varmistaa oman yhdistyksesi toiminnan jatkuvuus. Opit myös luomaan uusia työyhteisön muotoja ja verkostoja alueen sisällä. Yhdistyspäivät on oiva tilaisuus vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Osallistumisoikeus

Etelä-Suomen alueen yhdistysten puheenjohtajat, hallituksen jäsenet, luottamusmiehet, yhdistyksen uudet toimijat ja toiminnasta kiinnostuneet.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Kurssipaketti la-su 2 hengen huoneessa 199,00€

Kurssipaketti la-su 1 hengen huoneessa 227,00€

Kurssipaketti sisältää opetuksen, ohjelmassa mainitut ruokailut, majoituksen, iltaohjelman sekä aamusaunan.

Tarvittaessa voidaan järjestää yhteiskuljetus Helsingin keskustasta.

Ilmoita kiinnostuksesi yhteiskuljetukseen 19.10. mennessä Pia Kiviniemelle tai ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta voidaan määritellä vasta kun tiedetään tarve.

Kurssipaikalla on mahdollisuus ilmaiseen pysäköintiin.

Jyty laskuttaa osallistujien yhdistyksiä tilaisuuden jälkeen sekä kurssipaketeista että mahdollisista yhteiskuljetuksista niiden henkilöiden osalta, jotka kuljetusta tarvitsevat.

Lisätietoja

Etelä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Pia Kiviniemi, puhelin 020 789 3766 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Pia Kiviniemi sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi