Yhdistyspäivät

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.4.2018
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Jytyn yhdistyspäivillä saat työkaluja, joilla varmistaa oman yhdistyksesi toiminnan jatkuvuus. Opit myös luomaan uusia työyhteisön muotoja ja verkostoja alueen sisällä. Yhdistyspäivät on oiva tilaisuus vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Osallistumisoikeus

Länsi-Suomen alueen yhdistysten puheenjohtajat, hallituksen jäsenet, luottamusmiehet, yhdistyksen uudet toimijat ja toiminnasta kiinnostuneet.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Lisätietoja

Länsi-Suomen aluetoimisto, alueasiamies Maria Sparv, puhelin 0400 970 090 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella järjestöasiamies Maria Sparv, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi