Taloudenhoidon kurssi 2

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.10.2014
Koulutuksen tyyppi: Viikonloppukurssit

Kurssin sisältö

Jatkoa taloudenhoidon 1 kurssille. Kurssi järjestetään osittain yhdessä jäsenasiainhoitajien kurssin kanssa.

Osallistumisoikeus

Alueiden viikonloppukurssit ovat avoimia kaikille Jytyn jäsenille. Kurssi on suunnattu yhdistysten taloudenhoidosta vastaaville.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin. Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Kurssipaketin hinta 172 e/hlö sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa ja ohjelmaan merkityt ruokailut.
Kurssipaketti yhden hengen huoneessa on 219,50 e.
Jo perjantaina majoittuvien lisäyön hinta 2hh on 67,50 e/hlö, 1hh 115 e.
Pelkät ruokailut ilman päivällistä 91,50 e.
Hotelli laskuttaa kurssipaketin suoraan yhdistykseltä.
Jyty maksaa kurssilaisten matkat edullisimman matkustustavan mukaan.

Lisätietoja

Kouvolan aluetoimisto, järjestöasiamies Reija Tolvanen, puhelin 020 789 3773 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella Kouvolan aluetoimisto, järjestöasiamies Reija Tolvanen, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi