Maakuntauudistus-seminaari

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.6.2018
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Seminaarin sisältö

Kyseessä alustava ohjelma, muutokset mahdollisia.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat.

Huomaa, että sairauslomalla, vuorotteluvapaalla tai muulla palkallisella tai palkattomalla vapaalla oleva ei voi osallistua  palkalliselle kurssille koulutukseen.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  edullisimman matkustustavan mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava koulutussihteerin kanssa.

Yhden hengen huoneen lisä 55 € / yö.

Lisätietoja

Lisätietoja seminaarista  antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Lisätietoja käytännön järjestelyistä antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Tästä Jässärin kautta (25.6. saakka)  tai  ilmoittautumislomakkeella joko sähköpostitse koulutus@jytyliitto.fi  tai postitse: Jyty / koulutus, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki

Kaikki 25.6. mennessä  ilmoittautuneet mahtuvat mukaan. Tämän jälkeen sen mukaan, kuinka hotellissa on tilaa. Jässärillä ilmoittautuminen onnistuu 25.6. saakka, tämän jälkeen ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella.