Maakuntauudistus-seminaari

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.7.2018
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

Seminaarin ohjelma ilmestyy maaliskuussa.

Ohjelmassa käsitellään maakuntauudistukseen liittyviä asioita. Lisäksi Jytyn 100-vuotisjuhlan kunniaksi on mukana oman alansa huippukouluttajia.

Seminaarissa käsitellään sekä soteen siirtyvien että kuntiin jäävien työntekijöiden asioita. Yksityisille, kirkon ja AVAINTES-alojen luottamusmiehille on osin omiin sopimusaloihin liittyvää koulutusta.

Seminaari järjestetään Sokos Hotel Tornissa.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat.

Huomaa, että sairauslomalla, vuorotteluvapaalla tai muulla palkallisella tai palkattomalla vapaalla oleva ei voi osallistua  palkalliselle kurssille koulutukseen.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  edullisimman matkustustavan mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava koulutussihteerin kanssa.

Yhden hengen huoneen lisä 55 € / yö.

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä lisätietoja antaa koulutussihteeri Kirsti Varis, puhelin 020 789 3728 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset