Maakuntauudistus-seminaari

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 24.6.2018
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Seminaarin sisältö

Seminaarin ohjelma ilmestyy touko-kesäkuussa. Tämä johtuu siitä, että seuraamme Sote-tilannetta ennen ohjelman vahvistamista mahdollisimman pitkään.

Ohjelmassa käsitellään maakuntauudistukseen liittyviä asioita. Lisäksi Jytyn 100-vuotisjuhlan kunniaksi on mukana oman alansa huippukouluttajia.

Ohjelma koostuu yhteisistä luennoista ja valinnaisista ns. rinnakkaissessioista, joissa voi valita itselleen mieluisat aiheet kuultavaksi.

Seminaarissa käsitellään sekä maakuntaan siirtyvien että kuntiin jäävien työntekijöiden asioita. Yksityisille ja AVAINTES-alojen luottamusmiehille on osin omiin sopimusaloihin liittyvää koulutusta.

Seminaari järjestetään Sokos Hotel Tornissa.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat.

Huomaa, että sairauslomalla, vuorotteluvapaalla tai muulla palkallisella tai palkattomalla vapaalla oleva ei voi osallistua  palkalliselle kurssille koulutukseen.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  edullisimman matkustustavan mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava koulutussihteerin kanssa.

Yhden hengen huoneen lisä 55 € / yö.

Lisätietoja

Lisätietoja seminaarista  antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Tästä Jässärin kautta tai  ilmoittautumislomakkeella joko sähköpostitse koulutus@jytyliitto.fi  tai postitse: Jyty / koulutus, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki

Kaikki 24.6. mennessä  ilmoittautuneet mahtuvat mukaan. Tämän jälkeen sen mukaan, kuinka hotellissa on tilaa.