Luottamusmiesten perusopinnot 2 (Peruttu)

18.-20.9.2018
Rovaniemi
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 9.8.2018
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

Koulutus on peruttu.

- Hyvä luottamusmies
- Yhteistoiminta- ja työsuojelu
- Luottamusmiehen viestintä ja tiedottaminen
- KVTES
- Jäsenhuolto
- Neuvotteluiden kulku

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssille voivat osallistua uudet, aiemmin luottamusmieskursseja käymättömät tai pitkään sivussa olleet luottamusmiehet ja puheenjohtajat. Luottamusmiesten perusopinnot 1 tulee olla suoritettuna.

Osallistua voi oman alueen tai muuten lähellä oleville perusopinnoille.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Pohjois-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Pirjo Huusko, puhelin 0400 554 152 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella , järjestöasiamies Pirjo Huusko, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi