Luottamusmiesten perusopinnot 2 (peruttu)

6.-8.2.2018
Tampere
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2.1.2018
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

​ Kurssi on peruttu.

- Hyvä luottamusmies
- Yhteistoiminta- ja työsuojelu
- Luottamusmiehen viestintä ja tiedottaminen
- KVTES
- Jäsenhuolto
- Neuvotteluiden kulku

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssille voivat osallistua uudet, aiemmin luottamusmieskursseja käymättömät tai pitkään sivussa olleet luottamusmiehet ja puheenjohtajat. Luottamusmiesten perusopinnot 1 tulee olla suoritettuna.

Osallistua voi oman alueen tai muuten lähellä oleville perusopinnoille.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Puheenjohtajien matkakulut ja kurssipaketin maksaa yhdistys. Kurssipaketin hinta 2 hengen huoneessa on 287,00 €/hlö (sis. koulutuksen, materiaalin, ohjelmassa mainitut ruokailut ja majoituksen) ja 110,00 €/hlö jos osallistuja ei yövy (hinta ei sisällä illallisia).

Mikäli osallistuja haluaa yöpyä 1 hengen huoneessa hän maksaa 1 hengen huoneen lisän 90 € suoraan hotellille.

Lisätietoja

Länsi-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Maria Sparv, puhelin 0400 970 090 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Maria Sparv, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi