Luottamusmiesten perusopinnot 2 (Peruttu)

26.-28.4.2017
Jyväskylä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.3.2017
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

- Hyvä luottamusmies
- Yhteistoiminta- ja työsuojelu
- Luottamusmiehen viestintä ja tiedottaminen
- KVTES
- Jäsenhuolto
- Neuvotteluiden kulku

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssille voivat osallistua uudet, aiemmin luottamusmieskursseja käymättömät tai pitkään sivussa olleet luottamusmiehet ja puheenjohtajat. Luottamusmiesten perusopinnot 1 tulee olla suoritettuna.

Osallistua voi oman alueen tai muuten lähellä oleville perusopinnoille.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Länsi-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Maria Sparv, puhelin 020 789 3778 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Maria Sparv, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi