Luottamusmiesten perusopinnot 2

- Jäsenhuolto
- Neuvotteluiden kulku

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssille voivat osallistua uudet, aiemmin luottamusmieskursseja käymättömät tai pitkään sivussa olleet luottamusmiehet ja puheenjohtajat. Luottamusmiesten perusopinnot 1 tulee olla suoritettuna.

Osallistua voi oman alueen tai muuten lähellä oleville perusopinnoille.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Mikäli yövyt 1hh:ssa, tulee sinun itse maksaa 1hh lisä (82€) hotelliin.

Jyty laskuttaa yhdistykseltä puheenjohtajan kurssikulut (mikäli ei ole lm-statusta). Hinta 2hh 275,80/hlö. 1hh lisä 82 €. Puheenjohtajan matkakustannuksista vastaa yhdistys.

Lisätietoja

Itä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Sanna Kankkunen, puhelin 050 413 1521 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella, järjestöasiamies Sanna Kankkunen, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi