Luottamusmiesten perusopinnot 2 (myös kirkon ala)

11.-13.9.2017
Naantali
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 9.8.2017
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

Kirkon alan osuus peruttu.

- Hyvä luottamusmies
- Yhteistoiminta- ja työsuojelu
- Luottamusmiehen viestintä ja tiedottaminen
- KVTES / Kirvestes
- Jäsenhuolto
- Neuvotteluiden kulku

Kurssi on tarkoitettu kunta- ja kirkon alojen luottamusmiehille. Koulutusosuudessa työehtosopimukset kunta-alan ja kirkon-alan luottamusmiehillä on omat ryhmät.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssille voivat osallistua uudet, aiemmin luottamusmieskursseja käymättömät tai pitkään sivussa olleet luottamusmiehet ja puheenjohtajat. Luottamusmiesten perusopinnot 1 tulee olla suoritettuna.

Osallistua voi oman alueen tai muuten lähellä oleville perusopinnoille.

Kirkon alan luottamusmiehille kurssi on valtakunnallinen.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Etelä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Pia Kiviniemi, puhelin 020 789 3766 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella,  järjestöasiamies Pia Kiviniemi sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi