Luottamusmiesten ja puheenjohtajien neuvottelupäivä

Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssin sisältö on suunnattu kunta-alalla työskenteleville.

Kurssi ei ole neuvoteltu palkalliseksi yksityisen ja AVAINTES alojen henkilöstön edustajille. Liitto maksaa kyseisten alojen henkilöstön edustajien kurssikustannukset, joten halutessaan he voivat osallistua neuvottelupäiville. mikäli työnantaja myöntää vapaata.

Yksipäiväiset neuvottelupäivät järjestetään siten, että luottamusmiesten toivotaan osallistuvan kotipaikkaansa lähimmälle kurssipaikkakunnalle. Mikäli matkoissa ei ole merkittäviä eroja yksipäiväisten neuvottelupäivien välillä, luottamusmies voi valita itselleen sopivimman paikkakunnan.

Osallistua voi vain oman alueen neuvottelupäiville. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Pohjanmaan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Keski-Suomen maakuntien toimijoille

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat.

Puheenjohtajien matkakulut ja kurssipaketin maksaa yhdistys.  Kurssipaketin hinta (sis. koulutuksen, materiaalin, ohjelmassa mainitut ruokailut) 40,80 €/henkilö.

Matkat maksetaan Jytyn matkustusohjesäännön  mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Länsi-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Maria Sparv, puhelin 020 789 3778 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella Länsi-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Maria Sparv, sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi