Pääluottamusmiesseminaari

Seminaarin sisältö

Osallistumisoikeus

Kunta-ala: Pääluottamusmiehet

Yksityisellä, AVAINTES ja kirkon aloilla pääluottamusmiehet tai vastaavassa aasemassa olevat.

Koulutus on hyväksytty palkalliseksi koulutukseksi kunta, AVAINTES,  kirkko  ja yksityisille aloille (paitsi yksityisellä sosiaalipalvelualalla, terveyspalvelualalla ja työterveyslaitoksella).

Huomaa, että sairauslomalla, vuorotteluvapaalla tai muulla palkallisella tai palkattomalla vapaalla oleva ei voi osallistua  palkalliselle kurssille koulutukseen.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava kurssisihteerin kanssa.

Yhden hengen huoneen lisä 45 €.

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä lisätietoja antaa koulutussihteeri Kirsti Varis, puhelin 020 789 3728 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset