LM-teemakurssi, Maatalousala

Kurssin sisältö​

• ​​

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat.  Kurssi on suunnattu lomituspalvelualalla työskenteleville sekä sellaisille luottamusmiehille, joilla on lomituspalvelualan työntekijöitä edustettavanaan.

Kurssi on hyväksytty myös työsuojelukurssiksi, jolloin se on palkallista työsuojeluvaltuutetuille ja työsuojelutoimikunnan jäsenelle, sekä heidän vara-edustajilleen ja työsuojeluasiamiehille. Ohjelmassa sisältää paljon maatalousalaan liittyvää työsuojeluasiaa.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava kurssisihteerin kanssa.

Yhden hengen huoneen lisä 39 €

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä lisätietoja antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Tästä Jässärin kautta tai ilmoittautumislomakkeella joko sähköpostitse koulutus@jytyliitto.fi  tai postitse: Jyty / koulutus, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki

• ​​
    Ilmoittautumislomake
  • (Täytä ilmoittautumislomake ja tallenna  se tietokoneellesi. Tämän jälkeen lähetä täytetty ilmoittautumislomake sähköpostin liitetiedostona.)