Kirkonalan neuvottelupäivät

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.2.2019
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

Neuvottelupäivillä perehdytään kirkon edunvalvonnan ajankohtaisiin asioihin ja omiin sopimuksiin.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä kirkon-alan yhdistysten puheenjohtajat. Kurssin  on tarkoitettu Jytyn kirkon-alalla työskenteleville henkilöstönedustajille. Kirkon työmarkkinalaitos on hyväksynyt Kirkon luottamusmiessopimuksen mukaiset luottamusmieskoulutukset palkalliseksi koulutukseksi.

Kustannukset

Liitto maksaa palkalliseen koulutukseen oikeutettujen kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajien osalta kurssipaketin ja matkat ​maksaa yhdistys.  Matkat maksetaan Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista (lennot) on etukäteen sovittava kurssisihteerin kanssa.​

Yhden hengen huoneen lisä 47.50 €.

Lisätietoja​

Kurssin käytännön järjestelyistä lisätietoja antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa kehitysjohtaja Mika Periaho, puhelin 040 5512130 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä koulutussihteeriin.