Jytyä oppilaitoksiin

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.9.2018
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Haluatko levittää Jytyn sanomaa opiskelijoille? Kiinnostaako työelämätietouden ja ammatillisuuden jakaminen? Haluatko valmiuksia esiintymiseen ja ihmisten kohtaamiseen? Jos vastasit näihin kyllä, on tämä koulutus juuri sinua varten.

Koulutusviikonlopun aikana osallistujille annetaan valmiuksia hoitaa menestyksekkäästi Jytyn opiskelijamarkkinointia. Viikonlopun aikana harjoitellaan esiintymistä, ihmisten kohtaamista, työelämäluentojen pitämistä sekä vaihdetaan kokemuksia ja verkostoidutaan.

Osallistumisoikeus

Jytyä oppilaitoksiin -koulutus on tarkoitettu Jytyn opiskelijamarkkinoinnista ja –toiminnasta kiinnostuneille jäsenille. Entinen "koulutiedottajakurssi".

Kurssille mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Liitto maksaa kurssipaketin ja matkat.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta antaa suunnittelija Pekka Laukkanen, puhelin 040 575 9565 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi