Jyty-agenttikoulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.9.2019
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Haluatko levittää Jytyn sanomaa opiskelijoille? Kiinnostaako työelämätietouden ja ammatillisuuden jakaminen? Haluatko valmiuksia esiintymiseen ja ihmisten kohtaamiseen? Jos vastasit näihin kyllä, on tämä koulutus juuri sinua varten.

Koulutusviikonlopun aikana osallistujille annetaan valmiuksia hoitaa menestyksekkäästi Jytyn opiskelijamarkkinointia. Viikonlopun aikana harjoitellaan esiintymistä, ihmisten kohtaamista, työelämäluentojen pitämistä sekä vaihdetaan kokemuksia ja verkostoidutaan.

Osallistumisoikeus

Jyty-agenttikoulutus on tarkoitettu Jytyn opiskelijamarkkinoinnista ja –toiminnasta kiinnostuneille jäsenille. Entinen "Jytyä oppilaitoksiin".

Kurssille mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kustannukset

Liitto maksaa osallistujan kurssipaketin (sis. ohjelman mukaiset ruokailut)  majoituksella kahden hengen huoneessa sekä illallisen.

Mikäli osallistuja haluaa majoittua yhden hengen huoneessa, tulee hänen maksaa huoneiden hinnan erotus itse suoraan hotellille.

Jyty maksaa osallistujien matkakustannukset Jytyn koulutuksen matkustusohjesäännön mukaan. Ohjeet matkalippujen tilaamisesta löytyvät kurssivahvistuksesta, joka lähetetään ilmoittautuneille noin viikko ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Ethän tilaa lippuja sitä ennen.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta antaa suunnittelija Pekka Laukkanen, puhelin 040 575 9565 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä Pekka Laukkaseen.