Enemmän irti Jytystä

Koulutuksen tyyppi: Enemmän irti Jytystä

Kurssin sisältö

• ​​

​Nyt kannattaa unohtaa tyyny kotiin, sillä luvassa on mielenkiintoinen ja hyödyllinen kurssi.

Kurssilaisten palautteita

- Mukavat ja asiantuntevat kouluttajat, sain mahtavan tietopaketin Jytystä. Mukava porukka.
- Tietoa tuli paljon. Paikka ja järjestelyt sujui hienosti ja ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi
-  Koko kokonaisuus oli mahtava kaikkine osa-alueineen. Olin niin innoissani viikonlopun annista kotiin lähtiessäni. Sain puhtia yhdistyksessä toimimiseen
- Kurssin vetäjät osasivat esittää luennot niin ettei alkanut "haukottamaan". Kurssi oli ensimmäinen liiton järjestämä jolle osallistuin, erittäin positiivinen kokemus.
-  Tutustuminen ja mielipiteiden vaihto toisen vastaavaa työtä tekevän kanssa, kokemukset ja näkemykset, miten kannattaa toimia/sudenkuopat. Sopivasti asiaa ja erittäin motivoivasti ja innostavasti vedetyt luennot. Ruoka, todella hyvää ja riittävästi :)

Osallistumisoikeus

Tämä kurssi on suunnattu kaikille Jytyn uusille jäsenille (liittynyt Jytyyn kolmen vuoden sisällä) tai sellaisille jäsenille, jotka eivät ole olleet aktiivisesti mukana Jytyn toiminnassa.

Kurssille otetaan 28 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumisvahvistus lähetetään kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti Keski- ja Itä-Suomessa asuville jytyläisille.

Kustannukset

Liitto kustantaa osanottajan kaikki kulut (sis. täysihoito 2-hh, ruokailut, ohjelma ja matkakustannukset). Kulujen korvaaminen edellyttää läsnäoloa koko varsinaisen ohjelmaosuuden ajan.

Mikäli haluat majoittua 1-hengen huoneessa, perimme siitä  35 €:n lisämaksun.

Lisätietoja

Lisätietoja kurssin käytännön järjestelyistä antaa koulutussihteeri Päivi Närhi 020 789 3748 tai etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Lisätietoja kurssin ohjelmasta antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström p. 020 789 3726 tai sähköposti: etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta  tai suoraan koulutus(at)jytyliitto.fi ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy alhaalta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Pelkkä sähköposti-ilmoittautuminen ei riitä.

Ilmoittautumislomakkeeseen ei edellytetä yhdistyksen koulutusvastaavan allekirjoitusta eikä myöskään laskutustieto-osiota tarvitse täyttää. Kopioi ilmoittautumislomake aluksi tietokoneellesi, täytä se sitten ja lähetä sähköpostin liitetiedostona.

Ps. Haluaisiko työkaverisin osallistua, mutta ei ole Jytyn jäsen?  Se käy helposti. Hän voi tulla myös mukaan, jos hän liittyy Jytyn jäseneksi. Jytyyn voi liittyä tämän linkin takaa.

Varmista, että kurssilla on tilaa tältä sivulta. Mikäli kurssi on täynnä, se lukee näkyvästi sivun yläosassa. Kun tilaa on, kannattaa suorittaa ilmoittautuminen ja liittyminen heti saman tien.