Enemmän irti Jytystä

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.9.2017
Koulutuksen tyyppi: Enemmän irti Jytystä

Kurssin sisältö

Nyt kannattaa unohtaa tyyny kotiin, sillä luvassa on mielenkiintoinen ja hyödyllinen kurssi.

Kurssilaisten palautteita

- Mukavat ja asiantuntevat kouluttajat, sain mahtavan tietopaketin Jytystä. Mukava porukka Hieno ympäristö
- Tietoa tuli paljon. Paikka ja järjestelyt sujui hienosti ja ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi
-  Koko kokonaisuus oli mahtava kaikkine osa-alueineen. Olin niin innoissani viikonlopun annista kotiin lähtiessäni. Sain puhtia yhdistyksessä toimimiseen
- Kurssin vetäjät osasivat esittää luennot niin ettei alkanut "haukottamaan". Kurssi oli ensimmäinen liiton järjestämä jolle osallistuin, erittäin positiivinen kokemus.
-  Tutustuminen ja mielipiteiden vaihto toisen vastaavaa työtä tekevän kanssa, kokemukset ja näkemykset, miten kannattaa toimia/sudenkuopat. Sopivasti asiaa ja erittäin motivoivasti ja innostavasti vedetyt luennot. Ruoka, todella hyvää ja riittävästi :) -Monipuolinen kokouspaikka.

Osallistumisoikeus

Tämä kurssi on suunnattu kaikille Jytyn uusille jäsenille (liittynyt Jytyyn kolmen vuoden sisällä) tai sellaisille jäsenille, jotka eivät ole olleet aktiivisesti mukana Jytyn toiminnassa.

Kurssille otetaan 28 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumisvahvistus lähetetään kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti Pohjois-Suomessa  asuville jytyläisille.

Kustannukset

Liitto kustantaa osanottajan kaikki kulut (sis. täysihoito 2-hh, ruokailut, ohjelma ja matkakustannukset). Kulujen korvaaminen edellyttää läsnäoloa koko varsinaisen ohjelmaosuuden ajan.

Mikäli haluat majoittua 1-hengen huoneessa, perimme siitä  49 €:n lisämaksun.

Lisätietoja

Lisätietoja kurssin käytännön järjestelyistä antaa koulutussihteeri Pia Kiviniemi 020 789 3727 tai etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Lisätietoja kurssin ohjelmasta antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström p. 020 789 3726 tai sähköposti: etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä Jässärin kautta tai suoraan koulutus(at)jytyliitto.fi lomakkeella, joka löytyy alhaalta.

Ilmoittautumislomakkeeseen ei edellytetä yhdistyksen koulutusvastaavan allekirjoitusta eikä myöskään laskutustieto-osiota tarvitse täyttää. Tallenna aluksi ilmoittautumislomake tietokoneellesi, sen jälkeen täytä se  ja ja lähetä sähköpostin liitetiedostona.

Ps. Haluaisiko työkaverisin osallistua, mutta ei ole Jytyn jäsen?  Se käy helposti. Hän voi tulla myös mukaan, jos hän liittyy Jytyn jäseneksi. Jytyyn voi liittyä tämän linkin takaa.

Varmista, että kurssilla on tilaa tältä sivulta. Mikäli kurssi on täynnä, se lukee näkyvästi sivun yläosassa. Kun tilaa on, kannattaa suorittaa ilmoittautuminen ja liittyminen heti saman tien.