Eduskuntavaalit 2019

​Jytyläinen kansanedustajaehdokas – Sinulla on mahdollisuus esitellä itsesi lyhyesti kuvan kera Jyty-lehdessä ja liiton nettisivuilla. Esittelemme jytyläiset ehdokkaat puolueittain 21.3. ilmestyvässä Jyty-lehdessä (2/2019), joka ilmestyy kolmisen viikkoa ennen varsinaista vaalipäivää 14.4.2019. Ennakkoäänestys on kotimaassa 3.-9.4. ja ulkomailla 3.-6.4.

Lehdessä julkaistavien ehdokastietojen tulee olla lehden toimituksessa viimeistään pe 8.3. Jytyläisten ehdokasesittelysivusto avataan pe 15.3. Jytyn nettisivuille ajankohtaista-osioon kohtaan eduskuntavaalit. Nettisivuja päivitetään tämän jälkeen tarpeen mukaan.

Lähetä ehdokastietosi sähköpostitse osoitteeseen tuomas.muhonen@jytyliitto.fi tai kirjeessä osoitteella: Jyty-lehti/Tuomas Muhonen, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki.

Julkaisemme seuraavat tiedot ehdokkaista:

-    Kasvokuva (vain sähköisessä jpeg-muodossa)
-    Ehdokkaan nimi
-    Koulutus/tutkinto (esim. tradenomi, merkonomi jne.)
-    Nykyinen työtehtävänimike
-    Puolue
-    Kotipaikka ja vaalipiiri
-    Mahdollinen oma vaalisivuosoite/ sosiaalisen median osoite (esim. Facebook)