Avoimet työpaikat

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty on kuntien, kuntayhtymien, seurakuntien ja yksityisellä palvelusektorilla työskentelevien edunvalvontaa hoitava 50 000 jäsenen ammattiliitto, joka on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto.

Etsimme tietohallintotiimiimme

TIETOHALLINTOASIANTUNTIJAA

keskustoimistoomme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen alkaen viimeistään 1.4.2019. Tietohallintoasiantuntijan tehtäviin kuuluu työasemaverkon ylläpitotehtävät, käyttäjien ICT -lähitukihenkilönä toimiminen, osallistuminen ICT -projekteihin ja muut tietohallinnon tehtävät.

Edellytämme tietohallintoasiantuntijalta Microsoft -tuotteiden mm. Windows 10 ja Office 365 vahvaa osaamista, kokemusta haastavista ICT -lähitukitehtävistä ja Windows-työasemaympäristöjen ylläpidosta ja asennuksista, monipuolista ongelmanratkaisukykyä, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, hyvää suomenkielen taitoa ja soveltuvaa tutkintoa. Hyvä englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Jyty tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisia haasteita sisältävän työtehtävän hyvässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhde-edut.

Tiedusteluihin tehtävistä vastaa 8.1.19. klo 14:30-15:30 välisenä aikana johtava tietohallintoasiantuntija Ville Väyrynen puh. 050-571 3545 ja työsuhteen ehdoista talousjohtaja Vesa-Matti Mäkinen  puh. 040-588 4192.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pe 11.1.2019 klo 15:00 mennessä sähköpostitse vesa-matti.makinen@jytyliitto.fi.

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty

www.jytyliitto.fi